INREDNINGSVAL - VÄLJ HUR DU VILL HA DET!

 

En stor fördel med att köpa en bostadsrätt redan i byggskedet, är att du kan vara med och bestämma hur din lägenhet ska inredas. Vi erbjuder alltid god kvalité och bra grundstandard i våra bostadsrättsprojekt, men det är alltid roligt att få vara med och välja.

Den som köper en bostadsrätt av oss får alltid en inredningsvalskatalog att bläddra i. Där beskrivs grundstandarden i lägenheterna, såsom vilka vitvaror som ingår, vad som är standard när det gäller golv, väggar och kulörer. Men kanske är det så att du alltid har drömt om mörka trägolv i vardagsrummet och spegeldörrar på skjutdörrsgarderoberna i sovrummet? Hos oss har du stora möjligheter att göra personliga val i din lägenhet. När du köper en bostad av Hökerum Bygg bjuds du in till ett möte med en av våra inredningsansvariga, Simon, Calle och Anki. De hjälper dig att reda ut vad som är möjligt att göra och vad som är bra att tänka på. Med utgångspunkt från inredningsvalskatalogen gör du dina beställningar.

Både tillval och de val som inte kostar något extra fastställs på mötet.

Vi har tre visningslokaler, en i Ulricehamn, en i Sollentuna och en i Västra Hamnen Malmö. Dit är du välkommen för att göra dina val. Där finns det materialprover på det mesta. Vilket gör att besluten blir lättare att ta. Dina inredningsval görs vanligtvis ungefär samtidigt som det är dags att uppföra stommen till huset, ibland tidigare.

Vårt mål är att du ska känna dig trygg med dina val och att lägenheten ska bli precis så bra som du har tänkt dig.